Domovská stránka » Sprievodca biznisom » VÁŠ BIZNIS MÔŽE RÁSŤ, AK JE NA DOBRÝCH ZÁKLADOCH
ADVERTORIAL

Websupport je líder v poskytovaní doménových a hostingových služieb. Komplexné technológie zjednodušuje a robí ich dostupnejšie. Tak sú k dispozícii každému, kto sa chce realizovať v online priestore a využiť jeho potenciál.

FERO VOLÁR

Pôsobí ako Head of Server Products vo Websupporte pre CEE región, kde vedie B2B team. Okrem IT má presah do produktu, marketingu a predaja.

Mať svoj web alebo e-shop nikdy nebolo jednoduchšie. Tam to však nekončí.

Čo ak môj projekt presiahol možnosti bežného hostingu?

Toto sa deje veľmi často. Vo Websupporte sme vybudovali Managed services, čo je portfólio dedikovaných a cloud produktov a služieb, z ktorého vám vieme nadizajnovať riešenie na mieru pre vaše potreby. S našou už legendárnou podporou môžete počítať aj ďalej. Nemusíte nič vedieť o cloude, sieťach, zálohovaní, databázových clustroch, kontajneroch, vysokej dostupnosti.

Náš tím sa s vami porozpráva ľudskou rečou o aktuálnej situácii, urobí analýzu, navrhne optimálne riešenie a jeho prevádzku. Takýto prístup oslovuje samozrejme aj nových klientov – tých je dokonca viac ako tých, čo na našej infraštruktúre bežného hostingu vyrástli.

Zvýši sa komplikovanosť môjho IT?

Možno na niekoho komplexnejšie riešenie pôsobí viac komplikovane, ale my túto prácu milujeme a robíme ju pre vás. Vy sa ďalej venujete napríklad vývoju vášho webu, e-shopu či aplikácie. Všetko ostatné je na nás – vaše riešenie bude pod neustálym dohľadom seniorných administrátorov, proaktívne vám budeme systém aktualizovať a riešiť jeho bezproblémovú prevádzku. Infraštruktúra už pre vás nebude téma – ani neviete, že ju máte. Vaše prostriedky tak môžete investovať inde, napríklad do akcelerácie vášho biznisu.

Pre koho sú Managed services?

Dostať sa dnes v cloude k serveru je otázka pár klikov. Môžete ho mať od Websupportu, alebo iného poskytovateľa. Máte na výber z obrovského množstva možností. Ak by som mal použiť analógiu, tak stavebný materiál si zvládnete nakúpiť kdekoľvek. Ale vybrať naozaj kvalitný a postaviť z neho dom pre vašu rodinu nedáte komukoľvek.

Infraštruktúre a cloudu sa venujeme viac ako dvadsať rokov. Prevádzkujeme stovky tisíc služieb v rôznych krajinách EÚ. Bežia z nich finančné spoločnosti, parkovacie služby, mediálne portály, helpdesk portály, zdravotnícke zariadenia, e-shopy. Našej infraštruktúre a manažmentu dôverujú klienti z každého odvetvia, ktoré vám napadne. S láskou sa postaráme o váš server a prijímame každú výzvu.

Je teda dobré IT príležitosť?

Jednoznačne áno – Websupport Managed services sú skvelou príležitosťou, ako sa môže k top IT expertom dostať každý. Tí na trhu práce chýbajú, dlho budú a práve outsourcing je riešením týchto potrieb. Mať dobré, spoľahlivé a škálovateľné IT riešenie s nonstop podporou vám umožní zamerať sa na váš biznis. Tam už je to na vás.

Ďalší článok